De 1 Mai ce poate fi mai bun decat o mare bucata de carne :)
Se amestecă uleiul de masline cu rozmarin şi usturoi pisat şi marinati carnea 12 de ore in frigider. Din cand in cand intoarcem bucata de carne daca o punem intr-un vas sau se poate pune intr-o punga sigilata in frigider. Inainte se punem carnea pe gratar, se lasa 30 min la temperatura camerei.
Punem friptura pe un gratar bine incins si prajim pe ambele parti aproximativ 4- 8 minute(depinde cum il vreti Rare sau Mediu Rare) Cand il intoarcem il ungem cu marinata (intoarcem carnea folosind un cleste sau o spatula,nu se inteapa cu furculita). Dupa il impachetam in folie de aluminiu si il lasam asa cca 5 minute. Adăugati sare şi piper chiar inainte de servire.
Se pun pe gratar felii proaspete de ananas de 1 cm grosime si le prajim cate 3 min pe fiecare parte.