Tabouleh a la Ruxy ( de post)

de RuxyRux in Salate, 16 Noi 2010 | 9829 vizualizari

COMENTARII (11)

lia maria 1

16.11.2010, 09:50

sunt prima pe mine m-ai convins asa ca pregateste-mi o portie

cristinne 1

16.11.2010, 10:59

graul il pui neinmuiat in apa nenik?

mena29 1

16.11.2010, 11:03

arata bine

nadina73 1

16.11.2010, 12:27

RuxyRux 1

16.11.2010, 15:00

Nu e nevoie sa inmoi graul...avem sosul... iar graul il punem sub forma de fulgi care nu au nevoie de fierbere sau inmuiere multa...

vanilla 1

19.11.2010, 15:00

cred ca e fff buna salatica asta!!!

tanyapatap 1

13.03.2011, 23:01

RuxyRux 1

14.03.2011, 08:16

Vanilla, Taniuta...multumesc

adry88 1

10.05.2011, 15:36

RuxyRux 1

10.05.2011, 15:38

Mersi Ed

Bunica 1

22.04.2014, 17:21

Ce salata buna!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Garlic bread cu șnițel crocant – rețeta simplă care te cucerește prin savoare

ieri la 16:29

Sandwich cu șnițel și sos chimichurri - Savoare și aromă într-o rețetă rapidă

ieri la 11:26

Chiftele de pui la cuptor în stil turcesc - Super rapide, aromate și delicioase

pe 23.10 la 10:34

Tartă cu cremă de lămâie și lapte condensat - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 22.10 la 11:19

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1219 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

mirela0911

1006 puncte

simona72

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]