Tabouleth

de luminita20_2006 in Salate, 16 Mai 2017 | 4020 vizualizari

 

o reteta numai buna de luat la un picnic reusit

 

INGREDIENTE

  • 1 ceasca de bulgur 
  • 2 cesti apa clocotita 
  • 3 legaturi patrunjel 
  • 3 rosii 
  • o mana de frunze de menta 
  • 1 legatura ceapa verde sau uscata 1 buc
  • zeama de la o lamaie 
  • ulei de masline 
  • sare
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tabouleth:

 

Se pune bulgurul la umflat, in apa fierbinte, se acopera vasul cu un capac. 

Intre timp, taiem marunt patrunjelul, ceapa si menta, iar rosiile cubulete. 

Intr-un bol, amestecam uleiul de masline cu zeama de lamaie.   

Amestecam toate ingredientele, se potrivesc dupa gust, cu sare, zeama de lamaie si ulei.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tabouleth" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți cu nucă și gem - Delicioși și ușor de făcut

ieri la 21:36

Garlic bread cu șnițel crocant – rețeta simplă care te cucerește prin savoare

pe 24.10 la 16:29

Sandwich cu șnițel și sos chimichurri - Savoare și aromă într-o rețetă rapidă

pe 24.10 la 11:26

Chiftele de pui la cuptor în stil turcesc - Super rapide, aromate și delicioase

pe 23.10 la 10:34

Tartă cu cremă de lămâie și lapte condensat - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 22.10 la 11:19

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1219 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

mirela0911

1006 puncte

simona72

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]