Tagliatelle cu Ricotta, Pancetta și rucola

de Satisfyyourcravings in Paste, 13 Mar 2014 | 3182 vizualizari

 

Un preparat rapid și gustos pentru mămici grăbite.

 

INGREDIENTE

  • 250 grame tagliatelle proaspete
  • 5 fâșii de Pancetta
  • 100 grame Ricotta
  • 30 grame rucola
  • 3 căței de usturoi
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tagliatelle cu Ricotta, Pancetta și rucola:

Pastele se fierb în apă cu sare, conform instrucțiunilor de pe ambalaj. 

Într-o tigaie se prăjesc feliile de Pancetta până devin crocante. Se scot pe un prosop din hârtie. 

Se aruncă o parte din grăsimea rămasă în tigaie și se adaugă usturoiul tocat. Se călește câteva minute, până se infuzează uleiul. Se adaugă pastele și se amestecă până când acestea sunt acoperite complet de ulei. 

Se împarte în farfurii, apoi se așează Pancetta ruptă în bucăți, bulgărași de Ricotta si rucola. 

Daca ti-a placut reteta noastra "Tagliatelle cu Ricotta, Pancetta și rucola" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mancare cu vinete, dovlecei si chorizo

de Rocsi 9

ieri la 19:27

Minciunele dospite - Extra pufoase și delicioase

ieri la 10:01

Crostini cu ciuperci - Gustarea crocantă plină de savoare

pe 17.06 la 08:45

Brioșe cu măsline și brânzeturi - Aperitivul super gustos și rapid

pe 16.06 la 09:24

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1117 puncte

Rocsi

528 puncte

vasimur

183 puncte

mihaelar63

100 puncte

abstract01

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Maccheroni cu ricotta