Tagliolini cu pastrama de pui si dovlecel

de Bucataras Medi in Paste, 27 Oct 2015 | 3297 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 250 g paste
  • 200 g pastrama de pui
  • 1 dovlecel taiat rondele
  • 2 catei usturoi
  • zeama de la 1/2 lamaie
  • coaja rasa de la 1/2 lamaie.
  • ulei
  • sare piper macinat
  • optional-parmezan
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tagliolini cu pastrama de pui si dovlecel:

Punem putin ulei la incins si calim usturoil taiat rondele.

Scoatem usturoiul si in uleiul din tigaie calim pastrama de pui, taiata cubulete.Tinem pe foc pana aceasta isi schimba culoarea.

Dovleceii ii taiem rondele subtiri,presaram sare pe ei si ii asezam pe un prosop absorbant.Tinem asa circa 10-15 min dupa care ii stergem bine si ii punem intr-o tigaie de teflon .Ii lasam 2 min pe o parte apoi ii intoarcem pe cealalta parte pentru circa 1 min.

Fierbem pastele conform instructiunilor de pe ambalaj.

Scurgem pastele si le amestecam cu pastrama si rondelele de dovlecel.

Incorporam zeama de lamaie,coaja de lamaie si condimentam dupa gust cu sare si piper.

Amestecam usor.

Optional se poate servi cu parmezan.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Tagliolini cu pastrama de pui si dovlecel" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert cu caise si banane

pe 28.02 la 16:07

Mucenici moldovenești - Pufoși și buni de nu te mai saturi mâncând

pe 28.02 la 14:11

Șnițele crocante de porc în crustă aromată - Cea mai savuroasă rețetă de casă

pe 28.02 la 11:45

Ciulama de ciuperci - Rețeta gustoasă de post

pe 28.02 la 10:23

TOP
utilizatori

Rocsi

2238 puncte

Panacris

1837 puncte

RODIMUR

1195 puncte

mirela0911

1000 puncte

abstract01

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Panzerotti in sos de rosii cu busuioc si patrunjel