Taitei cu piept de rata in sos Teriyaki

de Satisfyyourcravings in Rata, 29 Mar 2016 | 4938 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 bucata piper de rata cu piele, taiat felii
  • 3 linguri sos Teriyaki
  • 1 lingurita ulei de susan
  • 1 lingura ulei de floarea soarelui
  • 100 grame ciuperci enoki
  • 1 lingura ghimbir proaspat ras
  • 1 chili proaspat, fara seminte si tocat
  • 1/2 ardei gras verde, taiat fasii
  • 1/2 ardei gras galben, taiat fasii
  • 1 catel de usturoi feliat
  • cateva fire ceapa verde, tocate rondele
  • 150 grame taitei gatiti
  • 1 lingura sos de peste
  • 40 ml supa de pui
  • sos de soia dulce (ketjap manis)
  • seminte de susan prajite
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Taitei cu piept de rata in sos Teriyaki:

Se amesteca carnea de rata cu sosul Teriyaki si se lasa la marintat minim 30 de minute.

Se incalzeste un wok la foc mare. Se adauga uleiul de susan si cel de floarea soarelui, apoi ghimbirul si chiliul si se gatesc pana devin aurii.

Se adauga ardeii, ciupercile,ceapa si  usturoiul si se prajesc cateva minute, pana se inmoaie. Se adauga taiteii, sosul de peste si supa de pui si se lasa pana cand taiteii s-au incalzit, 2-3 minute. Se adauga sos de soia dulce dupa gust.

Se scot taiteii si se pastreaza la cald.

Se incalzeste putin ulei de floarea soareului, in wok si se prajeste carnea 2-3 minute.

Se serveste imediat cu taitei si presarat cu seminte de susan.

Daca ti-a placut reteta noastra "Taitei cu piept de rata in sos Teriyaki" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată de paste cu ton - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 28.01 la 08:55

Chec cu vișine și mac, dulce și savuros

pe 27.01 la 14:58

Rețeta gustoasă de turte cu cașcaval la cuptor

pe 27.01 la 08:25

TOP
utilizatori

oanapl

4301 puncte

Panacris

1462 puncte

mihaelar63

1183 puncte

Mitinita

1100 puncte

MotanLaOale

1087 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Piept de rata cu mazare verde