Taitei de casa

de Ancutsa in Paste, 10 Aug 2017 | 2436 vizualizari

 

Taitei de casa rasuciti. Se fac destul de repede (si se mananca si mai repede), dureaza mai mult doar ca sa se usuce. Imi plac mult pentru ca sunt mai gustosi si ii folosesc atat in supe, cat si in mancare, in loc de paste.

 

INGREDIENTE

  • 1 ou
  • aprox. 200 gr faina 
  • un varf de lingurita sare
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Taitei de casa:

 

Intr-un castron, se pune putina faina, se face un spatiu in mijloc, se sparge oul, se presara putina sare si se amesteca bine.

Se intinde coca intr-o foaie cat se poate se subtire pe masa presarata cu faina.  Se lasa foaia la odihnit o jumatate de ora.

Se taie cu un cutit de patiserie dupa plac. Eu i-am taiat fasii subtiri si lungi si apoi i-am rasucit cu degetele.

Se lasa la uscat cateva ore, eu i-am pregatit seara, asa ca i-am lasat peste noapte pe o tava cu faina sa se usuce bine.

 Pofta Buna!

 

Daca v-a placut reteta mea, o puteti gasi si pe blogul meu: http://ancutsa-cuisine.blogspot.com/2017/08/taitei-de-casa-2.html

Daca ti-a placut reteta noastra "Taitei de casa" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Baclava de casă - Rețeta delicioasă pentru iubitorii deserturilor orientale

pe 21.02 la 14:01

Churros de casă – Rețeta simplă pentru un gust autentic spaniol

pe 21.02 la 13:05

Sos cheddar, ideal pentru nachos și alte gustări

pe 21.02 la 10:56

Coji de nuci dulci, perfecte pentru fursecuri umplute

pe 20.02 la 14:38

Pâine cu usturoi și brânzeturi la cuptor - Bună de te lingi pe degete

pe 19.02 la 12:27

TOP
utilizatori

Panacris

2093 puncte

RODIMUR

1208 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

493 puncte

UrsanMihaela

254 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Taitei cu aripioare prajite