Taitei integrali cu faina de secara

de ANCA in Paste, 25 Apr 2010 | 12000 vizualizari

COMENTARII (16)

Rocsi 1

25.04.2010, 19:33

Bucataras 1

25.04.2010, 20:50

hai, ma, Ancutzo ca ti-am simtit lipsa

Brindusa 1

25.04.2010, 20:53

Anca, cat timp ii fierbi cand ii folosesti?

ANCA 1

25.04.2010, 21:32

Brandusa, abia i-am pus la uscat, dar la prima supa, in 2-3 zile, revin cu impresii, oricum nu se fierb decat putin mai mult ca cei cu faina alba. PS: Bucataras

dicarmencitta1957 1

25.04.2010, 21:48

Super,de cand nu am mai facut si eu o foaie de taitel....sunt super felicitari si 5 furculite de la mine.

ANCA 1

25.04.2010, 22:02

Carmencitta

Oana 1

25.04.2010, 22:39

Ancuta, uite ca nu-mi dadea prin cap sa fac taieteii cu faina de secara sau integrala...Arata super, super! Eu fac destul de des taietei de casa, de azi incolo ii fac integrali Sar'na pt. idee

ANCA 1

26.04.2010, 16:23

ionix 1

26.04.2010, 16:41

la favorite... te pup, mandro!

ANCA 1

26.04.2010, 21:27

Ionix, ma intrebam de ce nu apari.. sa-mi spui cum ti-au iesit

ionix 1

26.04.2010, 21:40

eh... sunt cam ocupata zilele astea... plus, astenia de primavara ma omoara... sau poate e norul alal jbokjdhcksdjlf sau cum s-o numi o sa-ti spun cum sunt ... si eu fac taitei in casa de cate ori am ocazia...

Sylvia 1

27.04.2010, 13:17

Super idee

ANCA 1

30.04.2010, 17:05

gata supa, s-au comportat excelent taieii la fiert, sunt foarte gustosi si se fierb in cca 10 minute.

mihaelar63 1

30.04.2010, 17:22

felicitari pentru preparat , gustos si sanatos

nadina73 1

13.05.2010, 01:58

super vin cu 5 furculite primesc si eu?

ANCA 1

13.05.2010, 14:23

chiar am acum, uscati, intr-o punga de hartie, se pastreaza excelent

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sos de merișoare - Ideal atât pentru fripturi, cât și pentru deserturi delicioase

pe 13.12 la 12:56

Pâine de casă - Rețeta delicioasă cu unt

pe 13.12 la 09:39

Rețeta de cozonac fără frământare

pe 12.12 la 22:24

Rulouri cu ceapă caramelizată și brânză Camembert - Aperitiv rapid și gustos

pe 12.12 la 11:14

TOP
utilizatori

Adele

359 puncte

Sidy

203 puncte

MotanLaOale

169 puncte

miki_a

106 puncte

Valclaudia

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]