''Talmes balmes''

de Constelatialeu in Porc, 16 Ian 2013 | 20569 vizualizari

 

Nu stiam cum sa-i spun,asa ca i-am zis ''talmes balmes''.e ceva pe repede-nainte cand n-ai timp de bibilit si iti si este o foame de lup....

 

INGREDIENTE

  • 1/2 carne porc
  • 5 cartofi
  • 3 cepe
  • 2 ardei
  • 3-4 rosii
  • 3-4 catei de usturoi
  • sare
  • piper
  • cimbru
  • 50 ml ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA ''Talmes balmes'':

Carnea se taie bucatele,cartoful in bucatele mai mari,ceapa pestisor,ardeiul julien,rosiile decojite si taiate mai mari.Se aseaza in straturi,se condimenteaza dupa gust,se adauga si usturoiul.Se pune un pic de ulei si un pic de apa si se da la cuptor.

Daca ti-a placut reteta noastra "''Talmes balmes''" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi lionezi

de Caty 3

ieri la 17:34

Prajitura cu branza de vaci si afine

de Caty 3

ieri la 10:43

Cobbler cu piersici și nectarine - Desertul delicios de vară

ieri la 08:09

Bruschete cu ton - Rapide și foarte gustoase

pe 19.08 la 07:33

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1165 puncte

Caty

1126 puncte

oanapl

1000 puncte

mihaelar63

209 puncte

Sidy

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Gulas cu carne de porc, vin si legume