Tarta aperitiv cu ardei

de JulyCris in Aperitive / Garnituri, 13 Iul 2014 | 4577 vizualizari

 

O reteta delicioasa si rapida.

 

INGREDIENTE

  • 1 ardei kapia
  • 4-5 felii muschiulet de porc(sau altfel de mezel)
  • 1/2 ceapa
  • 1 fir ceapa verde(eu n-am pus ca n-am avut :) )
  • 3 oua
  • 100 gr cascaval
  • 2 linguri pesmet
  • 1 cubulet unt
  • unt si pesmet pt uns tava
  • sare,piper,oregano,busuioc
  • Pt decor
  • felii de rosii si cateva masline
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tarta aperitiv cu ardei:

Taiem ardeiul si muschiuletul cubulete. Ceapa o taiem julienne. Intr-o tigaie,punem cubuletul de unt si le calim pe toate cateva minute.Lasam la racit.Dam cascavalul pe razatoare.Ouale le batem usor,adaugam cascavalul,sarea,piperul,ierburile aromatice si amestecul de ardei,sunculita si ceapa.Amestecam pana se omogenizeaza bine compozitia.Ungem tava cu unt si tapetam cu putin pesmet.Turnam amestecul in tava,asezam deasupra putin cascaval ras, maslinele si rosiile taiate felii subtiri si dam la cuptorul preincalzit pt 20-25 de minute.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta aperitiv cu ardei" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brânzoaice sărate - Rețeta savuroasă dobrogeană

ieri la 10:50

Supă cremă de ciuperci - Deliciul fin și sănătos

pe 22.01 la 10:17

Biban de mare cu pere, roșii cherry, praz, măsline și lămâi

pe 22.01 la 09:47

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

2236 puncte

Valclaudia

316 puncte

vasimur

247 puncte

Rocsi

238 puncte

RODIMUR

176 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tarta sarata cu ciuperci, loboda si chiftelute