Tarta aperitiv in vas Zepter

de Lorra in Aperitive / Garnituri, 4 Aug 2013 | 5037 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 200 gr. faina
  • 200 gr. salam
  • 1 ardei rosu
  • 1 ardei galben
  • 2 oua
  • 100 ml. lapte
  • putin patrunjel
  • 100 gr. cascaval
  • 1 praf de copt
  • sare si piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tarta aperitiv in vas Zepter:

Faina se amesteca cu praful de copt, sarea si piperul si se toarna peste laptele caldut amestecat cu ouale batute.

Se toaca patrunjelul, se taie ardeiul cubulete, la fel si salamul si se adauga in aluat.

In vasul Zepter se aseaza hartia de copt si se toarna aluatul pentru tarta.

Deasupra de rade cascavalul, se pune capacul si se tine 30 min. la copt, la foc mic, pe ochiul cel mai mic al aragazului.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta aperitiv in vas Zepter" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cordon bleu cu dovlecei la cuptor

de Rocsi 9

ieri la 20:27

Tartă cu frișcă și fructe - Deliciul pufos și cremos care te cucerește

pe 02.05 la 10:06

Chec cu cacao și ciocolată albă - Desert rapid și delicios

pe 02.05 la 09:29

Tartă cu cartofi - Cea mai simplă și savuroasă rețetă

pe 02.05 la 09:26

Sendvișuri reinterpretate la cuptor - Super gustoase și ușor de făcut

pe 01.05 la 08:32

TOP
utilizatori

oanapl

2000 puncte

Valclaudia

107 puncte

vasimur

81 puncte

RODIMUR

56 puncte

MotanLaOale

49 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Oua umplute