de acu' o sa pun numa' retete by medi:)))) ca tare-mi place ce face femeia asta:))))
e bunaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!:))))
Am 3 tavi pentru tarta, dar..parca, parca v-am mai zis:))) caaa!!!! IUBESC VASUL DE TUCI!:))))
Asa ca de data asta l-am ales pentru a coace tarta:d.
Intr-un vas am amestecat branza de vaci, casul dat pe razatoare, faina amestecata cu praful de copt, smantana si doua oua, marar . Omogenizam bine si potrivim gustul de sare.
Cascavalul si cabanosul le taiem cubulete, respectiv felioare.
Ungem vasul cu unt, il tapetam cu foaia de foietaj, punem cascavalul si cabanosul si turnam deasupra amestecul cu smantana.
Batem cele doua oua ramase, impreuna cu putina sare si 1/2 lingurita faina si turnam deasupra.
Ornam cu masline fara samburi si introducem in cuptorul preincalzit , la foc potrivit, pana ce se rumeneste frumos.