Tarta cu branza , sarata (by medi )

de gaby_duceag in Aperitive / Garnituri, 24 Sep 2010 | 9819 vizualizari

 

de acu' o sa pun numa' retete by medi:)))) ca tare-mi place ce face femeia asta:))))
e bunaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!:))))

 

INGREDIENTE

  • 4oua
  • 3 linguri smantana
  • 3-4  linguri faina
  •  o lingurita praf copt
  • 150 grame telemea (eu am pus in loc aproximativ 300gr branza de vaci, sarata, amestecata cu smantana)
  • 100 gr cascaval
  • 200 gr cas
  • putin unt
  • marar
  • sare
  • 200 gr cabanos (sau mezel, kaizer)
  •  o foaie foietaj
  • cateva masline
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tarta cu branza , sarata (by medi ):

Am 3 tavi pentru  tarta, dar..parca, parca v-am mai zis:))) caaa!!!! IUBESC VASUL DE TUCI!:))))

Asa ca de data asta l-am ales pentru  a coace tarta:d.

Intr-un vas am amestecat branza de vaci, casul dat pe razatoare, faina amestecata cu praful de copt, smantana si doua oua, marar . Omogenizam bine si potrivim gustul de sare.

Cascavalul si cabanosul le taiem cubulete, respectiv felioare.

Ungem vasul cu unt, il tapetam cu foaia de foietaj, punem cascavalul si cabanosul si turnam deasupra amestecul cu smantana.

Batem cele doua oua ramase, impreuna cu putina sare si 1/2 lingurita faina si turnam deasupra.

Ornam cu masline fara samburi si introducem in cuptorul preincalzit , la foc potrivit, pana ce se rumeneste frumos.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta cu branza , sarata (by medi )" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert cu caise si banane - Deliciu fin si aromat

pe 28.02 la 16:07

Mucenici moldovenești - Pufoși și buni de nu te mai saturi mâncând

pe 28.02 la 14:11

Șnițele crocante de porc în crustă aromată - Cea mai savuroasă rețetă de casă

pe 28.02 la 11:45

Ciulama de ciuperci - Rețeta gustoasă de post

pe 28.02 la 10:23

TOP
utilizatori

Rocsi

2238 puncte

Panacris

1837 puncte

RODIMUR

1195 puncte

mirela0911

1000 puncte

abstract01

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pasta de branza