Tarta cu branza si dovlecei

de danielaR in Aperitive / Garnituri, 5 Dec 2013 | 3004 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • aluatul il facem din:
  • 150 gr branza de vaci
  • 6 lg lapte
  • 6 lg ulei
  • 1 lg sare
  • 300 gr faina
  • 1 praf de copt
  • umplutura:
  • 200 gr branza de vaci
  • 2 oua
  • 2 lg smantana
  • sare
  • piper
  • 2-3 lg spanac tocat
  • decor:
  • felii de dovlecel
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tarta cu branza si dovlecei:

Aluatul il pregatim astfel: branza o amestecam cu lapte si ulei. Adaugam sarea faina si praful de copt.

Ingredientele pt umplutura le amestecam toate impreuna

Asezam in tava aluatul si deasupra umplutura. Peste umplutura punem felii de dovlecel

Dam la cuptor 

Servim ori calda ori rece!

Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta cu branza si dovlecei" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

 ''Amorul fructelor de`o vara''

pe 21.06 la 18:31

Brownie cu căpșuni - Deliciul suprem cu ciocolată și fructe

pe 20.06 la 17:21

Ștrudel cu caise - Rețeta super rapidă și delicioasă

pe 20.06 la 15:26

Prăjitură răsturnată cu piersici caramelizate - Rețeta delicioasă de vară

pe 20.06 la 11:30

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1117 puncte

Rocsi

528 puncte

vasimur

183 puncte

mihaelar63

100 puncte

abstract01

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tarta sarata cu spanac si ricotta