Tarta cu brocoli, carne de curcan, fara carbohidrati, gatita la slow cooker Crock Pot

de Panacris in Slow Cooker, 18 Oct 2020 | 2144 vizualizari

 

Un fel de mâncare principal sau o cină sățioasă din seria, ce mai avem prin frigider, iar cel mai fain, este că nu e nevoie de făină în compoziție.
 Friptura de curcan se poate înlocui cu piept de curcan afumat.

 

INGREDIENTE

  • Broccoli 400 g,
  • Carne de curcan gătită sau piept de curcan afumat cca. 300 g,
  • Mozzarella cca. 250 g,
  • Ouă 6 bucăți,
  • Sare Himalaya 1 lingură,
  • Piper proaspăt măcinat 1 linguriță,
  • Cașcaval afumat cca. 200 g.
Portii: 8
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tarta cu brocoli, carne de curcan, fara carbohidrati, gatita la slow cooker Crock Pot:

Broccoli-ul înghețat sau crud se desface în buchețele și se pune la gătit în vasul aparatului slow cooker Crock Pot, cu cca. 200 ml apă rece, pe modul HIGH, cca. 60 minute, apoi se scoate din vas și se lasă la cald.

Friptura se taie bucățele, găsiți rețeta aici, sau se poate înlocui cu piept de curcan afumat.

Ouăle se bat energic și se amestecă cu cașcavalul ras.

Vasul aparatului CrockPot se tapetează cu foaie de pergament, se pun bucățelele de broccoli fiert, bucățelele de carne, mozzarella ruptă bucățele, apoi se răstoarnă amestecul de ou bătut cu cașcaval, se mai rade puțin cașcaval deasupra, apoi se dă la copt pe modul HIGH, cca. 2 ore. Din când în când se ridică, capacul se șterge un un prosop de bucătărie, ca să se elimine aburii formați în timpul coacerii.

Quiche se servește cald, dar e mai bun a doua zi.

 

Spor și poftă bună.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta cu brocoli, carne de curcan, fara carbohidrati, gatita la slow cooker Crock Pot" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Aparat de vidat VS3190X-01

- 400 lei
1099.99 lei
699.99 lei

Multicooker Turbo Express

- 400 lei
1299.99 lei
899.99 lei

COMENTARII (14)

dantes 1

19.10.2020, 10:16

Buna!

Rocsi 1

20.10.2020, 20:02

Se vedem fain culoarea verde in tarta! Dar tot nu mananc broccoli!

Panacris 1

21.10.2020, 23:02

Rocsi , dar conopidă mănânci??? E același gust și textură, doar culoarea diferă

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2468 puncte

RODIMUR

2101 puncte

vasimur

191 puncte

Valclaudia

100 puncte

cristinutanicolita

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Chiftele marinate la slow cooker Crock-Pot