Tarta cu carne

de Constelatialeu in Mancaruri cu carne, 19 Noi 2017 | 5296 vizualizari

 

Aici am trisat putin ca n-am facut eu aluatul de tarta, dar timpul nu-mi permitea, asa ca am luat aluat gata facut pentru ....''Tarte si Placinte rumenite si iscusite''

 

INGREDIENTE

  • 1 pachet cu aluat pentru tarte de la Linco
  • 4 morcovi mai mici ( ca au crescut pitici )
  • 3 oua
  • ceapa verde doar frunzele, un manunchi zdravan
  • 450 g carne tocata de porc
  • 180 g cascaval
  • sare
  • piper
  • 60 ml ulei
  • 1 galbenus pentru uns
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tarta cu carne:

Aluatul pentru tarta il lasam sa se dezghete la temperatura camerei. Am folosit o forma rotunda de ceramica 28 cm.

Dupa ce s-a dezghetat aluatul, am impartit in doua parti, una mai mare pe care am intins-o direct pe hartie de copt si am asezat-o in forma, am in tepat aluatul din loc in loc.

Separat am taiat frunzele de ceapa, am asezat tigaia pe foc si am pus uleiul sa se incinga, apoi am pus frunzele de ceapa, am ras si morcovul, am presarat un praf de sare, am lasat sa se caleasca cca. 10 min, apoi am adaugat carnea togata si am omogenizat, am mai lasat pe foc cca 20 min, apoi am rasturnat totul intr-o strecuratoare sa se scurga zeama formata. Intr-un castron am pus amestecul, am potrivit de sare si piper, apoi am adaugat ouale si am omogenizat, la final am adaugat cascavalul ras. Amestecul obtinut le-am pus peste aluatul de tarta, am nivelat, apoi am decupat floricele din restul de aluat. Am uns cu galbenus de ou. Am dat tarta la cuptor, este gata cand a inceput sa se rumeneasca bine.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta cu carne" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supă cremă de ciuperci - Deliciul fin și sănătos

ieri la 10:17

Biban de mare cu pere, roșii cherry, praz, măsline și lămâi

ieri la 09:47

Rețeta simplă de aluat pentru plăcintă – Fraged și pufos de fiecare dată

pe 21.01 la 09:29

Plăcintă cu ciuperci pleurotus - Rapidă și ușor de preparat

pe 20.01 la 17:57

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

2236 puncte

Valclaudia

316 puncte

vasimur

247 puncte

Rocsi

238 puncte

RODIMUR

176 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Sarmale