Tarta cu cascaval afumat

de ianculubita in Aperitive / Garnituri, 25 Mai 2013 | 3892 vizualizari

 

Cam multe bunatati am de recuperat pentru voi cat am luat o pauza.
Voi incepe cu aceasta minunata tarta cu un gust super deosebit.

 

INGREDIENTE

  • Blat
  • 200 g faina
  • 75 g unt
  • sare
  • 2 linguri apa rece
  • Umplutura
  • 300 g cascaval afumat
  • 200 ml smantana
  • 200 ml lapte
  • 2 oua
  • sare
  • piper
  • frunze de ceapa verde (optional)
  • putin marar verde (optional)
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tarta cu cascaval afumat:

Amestecam ingredientele pentru blat cu robotul sau cu mana, facem o sfera si o lasam la frigider 30minute.

In acest timp, intr-un castron amestecam cascavalul ras, smantana amestecata cu lapte, sare, piper, ouale batute si ingredientele optionale.

Aluatul il punem in tava de tarta si cu grija intindem o foaie cu degetele pana sus la nivelul formei si intepam cu furculita. Rasturnam compozitia si lasam la cuptor 30-40 minute, apoi se poate servi.

TIPS-URI

1

in functie de cuptorul fiecaruia,tarta se poate tine mai mult de 30 minute

Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta cu cascaval afumat" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (10)

ianculubita 1

26.05.2013, 08:49

E buna,are si un gust deosebit de la cascaval!!

babi5 1

07.06.2013, 10:02

Arata bine si sunt convinsa ca este si foarte buna

ianculubita 1

07.06.2013, 16:15

Asa este!!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Frigănele la cuptor - Rețeta simplă și savuroasă

pe 14.02 la 15:44

Cornulețe semiluna - Fragede și delicioase

pe 14.02 la 15:27

Salată Șuba

pe 14.02 la 11:13

Cartofi cu conopidă, gratinați la cuptor - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 14.02 la 10:25

Sendviș cu omletă - Mic dejun gustos și sățios

pe 13.02 la 09:47

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

2074 puncte

Rocsi

356 puncte

vasimur

273 puncte

RODIMUR

251 puncte

mihaelar63

203 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tarta cu cascaval,sunca si branza pufoasa Delaco