Tarta cu ciuperci

de leoflori in Aperitive / Garnituri, 13 Iul 2009 | 4609 vizualizari

 

este pt. regimul Montignac dar poate fi adaptata schimband calitatea fainii

 

INGREDIENTE

 
  • 500 gr. branza vaci 0% grasime
  • 150 gr. iaurt 0% grasime (am pus iaurt Natur)
  • 200 gr. faina integrala ( cred ca au intrat cca 250 gr. la mine)
  • 500 gr. ciuperci
  • 1 ceapa mica
  • 1 ou 
  • sare, piper si marar (adaugat de mine)
 
Portii: 8
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tarta cu ciuperci:

Se prepara un aluat din 250 gr. branza + 150 gr. iaurt + 200-250 faina + varf sare + 1 ou. Se mai presara faina pana nu se mai lipeste de mana.
Se framanta si se formeaza un aluat ce se intinde in tava (am folosit tava de tort de 22 cm)Se coace cca 15-20 minute la foc mediu.

Ceapa si ciupercile se taie marunt si se calesc pana se evapora apa.

Se racesc putin si apoi se adauga restul de branza, sare, piper si marar. Se omogenizeaza bine si se pun in tava peste aluat.

Se coace 20-30 minute.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta cu ciuperci" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Islere cu fistic și cremă ciocofistichie

ieri la 10:34

Mâncare de mazăre cu pui - Gustoasă și sățioasă

ieri la 09:35

Placinta cu branza si iaurt - Reteta savuroasa cu foi de placinta

de laura_n 7

pe 10.02 la 16:28

Varză murată călită cu ciolan la cuptor - Rețeta tradițională plină de savoare

pe 10.02 la 11:10

TOP
utilizatori

Panacris

2074 puncte

Rocsi

356 puncte

vasimur

273 puncte

RODIMUR

251 puncte

mihaelar63

203 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Drob de pui cu ciuperci