Tarta cu piersici

de lilik in Prajituri, 13 Sep 2010 | 4557 vizualizari

 

de fapt asta e reteta de placinta cu mere a mamei mele numai ca eu am inlocuit merele cu piersici si a iesit extraordinara

 

INGREDIENTE

  • pt aluat:
  • 7 linguri de ulei
  • 7 linguri de zahar
  • 7 linguri de lapte
  • 2 oua
  • 1 lingurita de amoniac stins cu otet sau lamaie
  • 1 praf de sare
  • esente
  • faina cat cuprinde
  • pt umplutura:
  • piersici
  • 3-4 linguri de zahar
  • coaja de lamaie
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tarta cu piersici:

Se face un aluat din ingredientele de mai sus.

Se curata piersicile  si se taie feliute, se pun intr-un vas pe foc cu zaharul si coaja de lamaie si se lasa cateva minute.

Impartim aluatul in 2 si intindem o foaie de 3-4 mm pe masa unsa cu ulei, apoi o punem in tava. Deasupra punem piersicile si acoperim cu alta foaie. Dam la cuptorul preincalzit la 180° pana incepe sa se rumeneasca.

Cand e gata o scoatem din cuptor si presaram zahar pudra. Se poate servi cu crema de vanilie...

Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta cu piersici" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (11)

lilik 1

13.09.2010, 23:56

serviti-va dragelor k dak se termina mai fac...si multumesc

nadina73 1

14.09.2010, 12:52

super buna trebuie sa fie

lilik 1

14.09.2010, 13:05

e prima data knd fac cu piersici si nu ma asteptam sa fie chiar asa buna....multumesc

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

pe 22.11 la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

pe 22.11 la 16:03

Salată caldă cu lipie crocantă - Rețeta simplă și gustoasă

pe 22.11 la 12:08

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

pe 21.11 la 10:51

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Desert tarta Banoffee