Tarta cu ricotta, cacao si bezea

de daniastefania in Prajituri, 20 Iun 2015 | 4195 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 galbenusuri
  • 4 albusuri
  • 250 gr ricotta
  • 100 gr faina
  • 30 gr cacao
  • 120 gr zahar+ 4 linguri
  • 1/2 plic praf de copt
  • Bombonele de ciocolata pentru decorat
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tarta cu ricotta, cacao si bezea:

Mixam  bine 3 galbenusuri si 2 albusuri cu 120 gr zahar. Adaugam ricotta. Mixam la viteza mica. Adaugam faina cernuta cu praful de copt. Amestecam bine. Turnam compozitia intr-o forma de tarta. Dam la tarta la cuptorul preincalzit la 180 grade C 10-15 minute. Lasam la racit. Facem bezeaua. Batem 2 albusuri cu 4 linguri de zahar, pana devine spuma tare. Apoi o asezam pe tarta racita. Decoram cu bombonele de ciocolata.

 

 

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta cu ricotta, cacao si bezea" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi noi cu usturoi verde - Gust și prospețime într-un preparat simplu, de sezon

pe 27.04 la 19:29

Tort cu mure si ciocolata - Deliciu festiv cu fructe

de oanapl 8

pe 26.04 la 22:27

Cartofi prăjiți cu ouă ochiuri - Rețeta îmbunătățită și gustoasă

pe 25.04 la 09:05

Bărcuțe cu spanac și ouă - Gustarea rapidă și delicioasă

pe 25.04 la 08:41

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2000 puncte

Valclaudia

107 puncte

vasimur

81 puncte

RODIMUR

56 puncte

MotanLaOale

49 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Amandine