Tarta cu spanac si branza proapata

de lili2010 in Aperitive / Garnituri, 2 Oct 2010 | 5617 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • aluat de foietaj
  • o ceapa mica
  • ardei gras
  • 300g spanac
  • 250g branza proaspata de vaci
  • un ou
  • sare,piper
  • marar
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tarta cu spanac si branza proapata:

Am tocat ceapa si ardeiul gras si le-am pus sa se rumeneasca in tigaie cu putin ulei.

Spanacul l-am spalat bine ,l-am lasat sa se scurga si l-am taiat grosier si l-am adaugat si pe el in tigaie cat sa se inmoaie.

Am sarat,piperat,am luat tigaia de pe foc si am adaugat branza proaspata (bine scursa de zer) si la sfarsit oul si marar proaspat tocat.

Am asezat foaia de aluat in tava si am adaugat compozitia in tava.

Am dat la cuptor la foc potrivit pentru 25 de minute .

Pofta buna !

Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta cu spanac si branza proapata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (14)

lia maria 1

22.01.2011, 15:39

La multi ani !

Bunica 1

22.01.2011, 16:04

La multi ani cu sanatate !

Ina 1

22.01.2011, 19:50

La Multi Ani si multa sanatate!!!!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi evantai  – Rețeta perfectă pentru o garnitură delicioasă și aspectuoasă

ieri la 10:46

Gem de gutui cu pere de toamna - Reteta pentru deliciu aromat de sezon

pe 26.11 la 15:27

Sărățele cu telemea - Rețeta perfectă pentru o gustare crocantă și delicioasă

pe 26.11 la 09:33

Plăcinte rapide cu mere - Desert delicios și aromat

pe 25.11 la 10:37

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Shaorma de casa