Tarta sarata ricotta si spanac

de nadea68 in Aperitive / Garnituri, 27 Dec 2015 | 3073 vizualizari

 

Pentru sarbatori am pregatit si o tarta rapida si gustosa. ..

 

INGREDIENTE

  • Aluat foietaj
  • 300 g ricotta
  • 200 g spanac
  • 100 g sunca
  • 2 galbenusuri
  • Sare
  • Piper
  • Patrunjel
  • Boia iute
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tarta sarata ricotta si spanac:

Scoatem aluatul din frigider si ne ocupam de umplutura.

Intr- un castron punem ricotta scursa bine de apa, adaugam spanacul. Spanacul l-am fiert cu un pic de sare si l- am maruntit.

Adaugam galbenusurile, sunca taiata cubulete, sare, piper, patrunjel si amestecam pana se omogenizeaza bine.

Incalzim cuptorul la 180•.aluatul il intindem si il punem intr- o forma rotunda de tarte.Turnam umputura peste aluat.ungem marginile, cu un pic de lapte sau ou.

Bagam la cuptor cam 30 minute sau pana cand umputura s-a intarit. Daca vedeti ca se arde deasupra, acoperiti cu o foaie de aluminiu.

Se serveste  atat calda cat si rece. Pofta buna! 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta sarata ricotta si spanac" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (9)

Xandrinne 1

28.12.2015, 09:01

miki_a 1

28.12.2015, 23:26

Foarte, foarte buna!

mihaelar63 1

03.06.2016, 14:35

Buna tarta . Si eu imi doresc

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv rulouri pt mic dejun cu sunca si cascaval