Tarta Tatin(de post)

de Pasiune pentru bucatarie in Prajituri, 19 Noi 2010 | 8127 vizualizari

 

desertul de post :P

 

INGREDIENTE

  • 350 g foietaj cumparat(eu am folosit morarita)
  • 4 mere mari
  • 100 g zahar
  • 50 g margarina rama
  • 1 lingurita scortisoara
  • 1 lamaie
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tarta Tatin(de post):

Merele se curata de coaja,se scot cotoarele,se taie felii mai groase si se stropesc cu zeama de lamaie.Merele se aseaza in forma de floare intr-o forma de tarta unsa cu margarina

Zaharul se amesteca cu scortisoara si se presara peste mere.Untul se taie cubulete mici si se pun deasupra,peste mere.

Tava se baga la cuptorul preincalzit pana se topeste zaharul si untul,se scoate tava si deasupra seaseaza foaia de aluat,apasand pe margini spre interior.

Se da tava la cuptor,la foc mediu pana se rumeneste deasupra.Se scoate tava din cuptor,se lasa sa se racoreasca putin apoi se rastoarna pe un platou!

Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta Tatin(de post)" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tiramisu cu fistic - Reteta delicioasa si aromata

de Rocsi 9

pe 27.05 la 20:13

Mini tarte cu crema de vanilie si capsuni - Reteta delicioasa, fara zahar

de laura_n 7

pe 27.05 la 13:19

Salată de ouă - Rețeta savuroasă și rapidă

pe 27.05 la 08:29

Ciocănele de pui cu sos de muștar și capere - Mâncarea delicioasă și rapidă

pe 26.05 la 10:52

TOP
utilizatori

oanapl

2140 puncte

Rocsi

1164 puncte

Panacris

243 puncte

abstract01

200 puncte

RODIMUR

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Zwiebelkuchen