Tarte cu branza feta

de irena in Aperitive / Garnituri, 22 Feb 2012 | 4304 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 felii de paine,
  • 100 gr branza feta,
  • 100 gr unt topit,
  • 8 masline,
  • 2 oua fierte tari,
  • 2 felii bacon sau sunca presata,
  • 4 rosii cherry,
  • ceapa verde,
  • patrunjel verde.
  • Optional dressing:
  • 2 linguri ulei masline,
  • 1/2 lingura otet,
  • 1/4 lingurita mustar,
  • 1/4lingurita zahar.
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tarte cu branza feta:

Se indeparteaza coaja feliilor de paine,si se aplatizeaza usor cu facaletul.Se unge fiecare felie cu unt topit si se aseaza in forme,apoi se coc in cuptorul incins la 180 C timp de 8 - 10 min,pana devin aurii si putin crocante.

Se lasa cosuletele de paine la racit ,apoi se scot din forme si se umplu cu ingredientele de mai sus ,taiate cubulete.Inainte de servire se prepara dressing ul si se toarna cate o lingura,peste ingredientele care au fost asezate in cosulete.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tarte cu branza feta" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Banana bread cu afine si nuci

de oanapl 8

ieri la 20:13

Ruladă Pavlova - Desertul senzațional de gustos

pe 19.12 la 16:42

Prăjitura Îngerilor – Rețetă pufoasă și delicată, perfectă pentru sărbători

pe 19.12 la 16:08

TOP
utilizatori

mihaelar63

1200 puncte

Rocsi

311 puncte

Valclaudia

211 puncte

Adele

174 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]