Tentacule de calamar la slow cooker Crock-Pot

de xana in Slow Cooker, 12 Iun 2018 | 7370 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • cca 1 kg de tentacule de calamar sau caracatiţă
  • 1 ceapa potrivita
  • 3 catei de usturoi+2
  • 3 foi de dafin
  • ulei de masline
  • cca 400 gr cartofi mici
  • sare
  • piper
  • 1 lingura de margarina
  • patrunjel proaspat(optional)
Portii: 2
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tentacule de calamar la slow cooker Crock-Pot:

Spalam bine tentaculele si le punem in vasul slow cooker-ului Crock-Pot impreuna cu ceapa taiata grosier, 3 catei de usturoi, foile de dafin, putina sare, piper si 3-4 linguri de ulei de masline. Setam programul high pentru 3 ore.

Curatam cartofii de coaja si ii punem la fiert cu putina sare. Cand sunt gata, scurgem apa si adaugam 1 lingura de margarina, amestecand pana cand aceasta se topeste.

Cand tentaculele sunt gata, le scoatem pe un prosop de hartie pentru a indeparta excesul de zeama, apoi le calim impreuna cu 2 catei de usturoi si 2-3 linguri de ulei de masline pana se rumenesc usor.

Le servim alaturi de cartofi, iar deasupra putem presara patrunjel proaspat.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tentacule de calamar la slow cooker Crock-Pot" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Valclaudia

1200 puncte

oanapl

1155 puncte

Rocsi

248 puncte

Gherca Daniela

205 puncte

mena29

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Prajitura rasturnata cu mere la slow cooker Crock-Pot