Tigaie picanta

de ralu_ca in Mancaruri cu carne, 2 Feb 2013 | 9218 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 bucata pulpa porc
  • 1 piept pui
  • 2 - 3 carnati
  • sare
  • piper
  • usturoi
  • adrei iute
  • cimbru, oregano
  • rosii in bulion, bulion
  • legume congelate
  • patrunjel pt decor
Portii: 5
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tigaie picanta:

Se taie bucati mici carnea de porc, pui si carnatii.

Intr-o cratita punem putin ulei, carnea de porc, amestecam, dupa care  turnam un pahar cu vin alb si unul cu apa. Lasam sa fiarba pana se evapora lichidul, daca consideram ca mai trebuie lasata carnea, mai adaugam apa. In cratita adaugam rosiile in bulion si amestecam. Urmeaza carnatii si carnea de pui, dupa care spre final punem legumele ( care au fost preparate cf instructiunilor de pe pachet ).

Mai adaugam putin bulion, sare, piper, ardei iute si usturoi taiat feliute mici.

Se aseaza in farfurie si se orneaza cu o frunza de patrunjel.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Tigaie picanta" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (9)

danakarin 1

02.02.2013, 18:52

Pare bun de tot!

Bya Ralu 1

02.02.2013, 19:53

bun tare|

Rocsi 1

02.02.2013, 20:42

Mmmm bun tot ce e in farfurie!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Muschiulet de porc cu gnocchi si mazare

de Rocsi 9

ieri la 21:02

Gustare cu chipsuri, brânză și miere - Rețeta rapidă și delicioasă

ieri la 08:10

Ruladă de dovlecei cu cremă de brânză și șuncă - Aperitivul gustos de vară

pe 15.07 la 09:49

Tartă Caprese - Simplă, rapidă și gustoasă

pe 14.07 la 10:06

TOP
utilizatori

Rocsi

1232 puncte

RODIMUR

1104 puncte

mirela0911

1000 puncte

Lau

Lau 9

157 puncte

vasimur

152 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tigaie picanta cu pui si oua posate