Tigaie picanta

de ralu_ca in Mancaruri cu carne, 2 Feb 2013 | 8730 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 bucata pulpa porc
  • 1 piept pui
  • 2 - 3 carnati
  • sare
  • piper
  • usturoi
  • adrei iute
  • cimbru, oregano
  • rosii in bulion, bulion
  • legume congelate
  • patrunjel pt decor
Portii: 5
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tigaie picanta:

Se taie bucati mici carnea de porc, pui si carnatii.

Intr-o cratita punem putin ulei, carnea de porc, amestecam, dupa care  turnam un pahar cu vin alb si unul cu apa. Lasam sa fiarba pana se evapora lichidul, daca consideram ca mai trebuie lasata carnea, mai adaugam apa. In cratita adaugam rosiile in bulion si amestecam. Urmeaza carnatii si carnea de pui, dupa care spre final punem legumele ( care au fost preparate cf instructiunilor de pe pachet ).

Mai adaugam putin bulion, sare, piper, ardei iute si usturoi taiat feliute mici.

Se aseaza in farfurie si se orneaza cu o frunza de patrunjel.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Tigaie picanta" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Panacris

2236 puncte

Valclaudia

316 puncte

vasimur

247 puncte

Rocsi

238 puncte

RODIMUR

176 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tigaie picanta