Tiramisu reţetă cu piersici

de Dana Cristea - pusikmea in Prajituri, 19 Sep 2010 | 4795 vizualizari

 

Tiramisu reţetă cu piersici

 

INGREDIENTE

  • o cutie de piscoturi
  • 2 cutii crema tiramisu
  • 400 ml lapte pasteurizat
  • 200 ml smantana
  • cacao
  • 2 piersici
  • 1 pahar suc de visine
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tiramisu reţetă cu piersici:

Tiramisu reţetă cu piersici

Amestecam praful de crema cu laptele si cu smantana si dam la rece cel putin 10 min.

Intre timp pregatim piscoturile astfel:
Fiecare piscot il dam prin sucul de visine si formam un strat peste care vom pune crema, apoi un strat de piersici taiate cubulete, inca un strat de crema, piscoturi, crema.

Deasupra punem cacao si ornam cu felii de piersici.

Dam la rece pana in momentul servirii.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tiramisu reţetă cu piersici" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură pufoasă cu iaurt și fructe - Rețeta simplă și delicioasă

ieri la 10:37

Chec cu ciocolată și alune - Deliciu pufos cu glazură crocantă

pe 25.06 la 09:13

Pastă tartinabila de peste afumat - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 24.06 la 07:17

Pâinici Naan - Rețeta simplă și gustoasă care te va cuceri

pe 23.06 la 09:34

ULTIMELE COMENTARII

Dafur

Dacă ești în căutarea unui colier din argint elegant și de calitate, merită să arunci o privire pe https://www.chanti.dk/p-halskaeder-i_soelv . Aici vei găsi o selecție variată de coliere din argint sterling autentic – de la modele simple și clasice până la modele moderne. CHANTI este sinonim cu calitate, prețuri corecte și un magazin online ușor de utilizat. Fie că este un cadou sau pentru tine – un colier din argint conferă fiecărei ținute o notă elegantă. Datorită livrării rapide și plății sigure, noua ta bijuterie preferată este la doar câteva clicuri distanță.

De ce purtam bijuterii?

TOP
utilizatori

Rocsi

2439 puncte

vasimur

158 puncte

RODIMUR

134 puncte

MotanLaOale

70 puncte

oanapl

7 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Prajitura Oco