Tiramisu reţetă originală

de brunetica in Dulciuri, 4 Dec 2011 | 4465 vizualizari

 

Tiramisu reţetă originală

 

INGREDIENTE

  • 400 g. piscoturi
  • 500 g. mascarpone
  • 8 linguri de zahar
  • 5 oua
  • 500 ml. cafea decofeinizata
  • 5 linguri de  coniac vecchia romagna
  • cacao dulce( sa contina zahar)
  • 3  linguri de frisca lichida
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tiramisu reţetă originală:

 

Tiramisu reţetă originală

Separam albusurile de galbenusuri, galbenusurile le batem spuma cu mixerul si adaugam 5 linguri de zahar, 2 linguri de coniac , mascarponele si o lingurita de cacao(pentru a avea culoarea cappucino) ,continuam sa mixam  pana rezulta o crema .

Albusurile le batem spuma si le incorporam cu crema, folosim o spatula si miscari delicate de jos in sus . 

In cafea punem 3 linguri de zahar , 3 linguri de coniac si 3 linguri de frisca lichida, amestecam pina se topeste tot zaharul.

Intr-o tava asezam un strat de piscoturi inmuiate in cafea, peste piscoturi adaugam un strat de crema , pudram cu cacao si continuam cu alt strat de piscoturi, crema si la urma pudram cu cacao .

Lasam la rece pentru a se insiropa prajitura si a nu se inmuia crema.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Tiramisu reţetă originală" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rulouri cu brânză feta și spanac - Savuroase și ușor de făcut

ieri la 07:19

Tort Oreo - Rețeta delicioasa cu nr. 1000

de RODIMUR 8

pe 03.11 la 23:30

Rondele de vinete, cu sos de usturoi și smântână - Rețeta simplă și gustoasă

de RODIMUR 8

pe 03.11 la 21:44

Papanași cu smântână și dulceață - Rețeta tradițională românească pas cu pas

pe 03.11 la 10:41

Prajitura cu lamaie si ciocolata neagra - Un desert delicios

pe 01.11 la 17:28

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Caty

2247 puncte

Bucataras Anca

500 puncte

Rocsi

452 puncte

Sidy

106 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]