Tocana cu pulpa de porc si ciuperci

de Dya Daniela Andrei in Porc, 1 Iun 2015 | 9438 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1/2 kg pulpa de porc
  • 500 g ciuperci
  • un ardei gras rosu
  • un morcov mare
  • 3-4 fire de ceapa verde
  • cativa catei de usturoi
  • sare dupa gust
  • 200 ml supa de legume
  • 2 linguri cu bulion/sos de rosii
  • 2 frunzulite de busuioc verde
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocana cu pulpa de porc si ciuperci:

Taiem carnea in bucati mici si o rumenim in cateva linguri cu ulei.

Adaugam ciupercile taiate cuburi si acoperim tigaia cu un capac pentru 5 minute sau atat cat sa se rumeneasca suficient.

Tocam ardeiul gras, morcovul, ceapa verde si usturoiul. Le adaugam peste carne si ciuperci, calindu-le usor.

Potrivim de gust cu sare.

Adaugam supa de legume.

Fierbem totul la foc potrivit pana ce da in clocot.

Coloram cu bulion/suc de rosii si continuam fierberea pana ce sosul format capata densitate.

Dupa oprirea focului, presaram busuiocul tocat marunt.

Pofta buna!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocana cu pulpa de porc si ciuperci" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2000 puncte

Valclaudia

107 puncte

vasimur

81 puncte

RODIMUR

56 puncte

MotanLaOale

49 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tocanita de porc cu cartofi si ciuperci