Tocana de ardei

de deyutzky in Mancaruri de post, 17 Noi 2015 | 4198 vizualizari

 

Simplu, rapid, tare bunnn....si de post, ca tot suntem in perioada postului.

 

INGREDIENTE

  • 7-8 ardei
  • 2 cepe
  • 1 conserva de rosii cuburi
  • sare
  • piper
  • ulei
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocana de ardei:

Curatam si spalam ceapa si ardeii, apoi le taiem fideluta. Intr-o oala turnam cateva linguri de ulei si punem ceapa. O lasam la calit la foc mic cateva minute pana devine lucioasa.

Adaugam ardeiul si il calim cateva minute la foc mic impreuna cu ceapa.

Acoperim oala cu un capac si lasam sa fiarba pana cand compozitia scade.

Adaugam rosiile cuburi si amestecam. Daca vi se pare compozitia prea groasa, puteti adauga si putina apa.

Adaugam sare si piper dupa gust si mai lasam pe foc cateva minute. 

Pofta buna! 

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocana de ardei" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aperitiv cu pere și brânză Camembert - Rețeta delicioasă la cuptor

pe 10.10 la 15:53

Prăjitură pufoasă cu struguri -  Gust și parfum într-un desert de toamnă

pe 10.10 la 15:23

Tartă rustică cu struguri și cremă de brânză -  Gust și savoare într-un desert de toamnă

pe 10.10 la 11:23

TOP
utilizatori

Rocsi

1334 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Sidy

200 puncte

vasimur

182 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]