Tocana de iepure cu ciuperci la cuptor

de Bya Ralu in Mancaruri cu carne, 13 Feb 2013 | 14032 vizualizari

 

este o mancarica delicioasa

 

INGREDIENTE

  • 2 bucati de iepure(partea superioarA)
  • 1 cutie de ciuperci
  • marar
  • 1/2 ardei gras rosu
  • 3 catei de usturoi
  • 1 ceapa mica alba
  • piper,sare,boia dulce,busuioc,oregano
  • 1/2 pulpa de rosii decojite
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocana de iepure cu ciuperci la cuptor:

Iepurele l-am fiert la inceput in ciorba si am pastrat si zeama. Ceapa se pune la calit in ulei de masline, adaugam si usturoiul taiat marunt si ciupercile scurse de apa. Dupa ce s-au calit cateva minute se adauga pasta de rosii, se amesteca bine si se adauga intr-un vas termorezistent, adaugam si iepurele punem zeama care am pastrat-o si dam la cuptor pentru circa 40 minute. Cand e totul gata se presara marar proaspat tocat marunt.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocana de iepure cu ciuperci la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chifle cu brânză cheddar - Rețeta rapidă și gustoasă

ieri la 10:50

Desert cu cirese din dulceata de cirese negre amare

pe 08.11 la 16:18

Biscuiți din 3 ingrediente - Super rapizi și delicioși

pe 07.11 la 17:01

Brownie cu crema de mascarpone - Deliciul ciocolatos care te cucerește

pe 07.11 la 16:32

Ciuperci umplute cu spanac și cremă de brânză - Rapide și delicioase

pe 07.11 la 12:06

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

458 puncte

Sidy

200 puncte

Lau

Lau 9

159 puncte

mihaelar63

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]