Tocana de legume

de lacrimioara in Mancaruri de legume, 10 Oct 2010 | 6168 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 ceape
  • 4 ardei
  • 3 morcovi
  • jumatate de parstanac
  • jumatate de dovlecel
  • pasta de tomate  250 ml(bulion)
  • o jumatate de pahar de orez
  • sare
  • cateva boabe de piper
  • 3 foi de dafin
  • patrunjel
  • ulei pt calit 70 ml 
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocana de legume:

Se prajeste ceapa cu morcovul razalit,dupa care se adauga ardei, dovlecelul, parstanacul si orezul care in prealabil a stat in apa, se lasa la calit 15 minute dupa care se adauga sosul de rosii si 2 pahare de apa.

se lasa la fiert pana fierbe orezul si scade putin

se pun foile de dafin si patrunjelul

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocana de legume" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu mere - Fragedă și delicioasă

ieri la 15:29

Brioșe cu broccoli și brânză - Rețeta baby-friendly și gustoasă

ieri la 10:51

Chec cu banane și nectarine - Deliciu aromat și fraged

pe 11.09 la 08:44

Frigănele cu mere caramelizate - Rețeta ușoară și delicioasă

pe 10.09 la 08:05

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

911 puncte

vasimur

616 puncte

abstract01

500 puncte

mihaelar63

307 puncte

Caty

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ardei umpluti cu orez si ciuperci