Tocana de legume cu iepure

de Lau in Iepure, 12 Oct 2015 | 3961 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 ceapa alba
  • 1 ceapa rosie
  • 2 ardei
  • 5 rosii
  • 1 radacina telina
  • 1 lingurita zahar
  • 1 lingurita boia de ardei
  • usturoi granule
  • piper
  • sare
  • foi de dafin
  • 100 g linte
  • 4 pulpe de iepure
  • ulei de masline
  • 400 ml vin
  • patrunjel verde
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocana de legume cu iepure:

Carnea de iepure o spalam si o prajim pe ambele parti in putin ulei de masline,adaugam vinul si lasam sa fiarba pana ce se evapora vinul,scoatem carnea intr-un vas si acoperim cu capac,

In uleiul in care am prajit carnea adaugam ceapa tocata,lasam sa se caleasca putin dupa care adaugam ardeii si telina tocat marunt lasam sa se caleasca impreuna cateva minute dupa care adaugam rosiile si condimente dupa gust,

Amestecam bine si cand da in clocot adaugam lintea si carnea prajita,lasam sa fiarba la foc potrivit pana este fiarta lintea,la final adaugam patrunjel verde

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocana de legume cu iepure" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți crăpați, cu lămâie - Delicioși și ușor de făcut

ieri la 16:01

Melcișori cu nucă și gem - Desertul rapid și delicios

ieri la 15:03

Bruschete cu brânzeturi - Gustarea perfectă pentru orice moment

ieri la 10:53

Ardei umpluți cu brânză, la cuptor - Rețeta simplă, rapidă și gustoasă

pe 29.05 la 10:19

Cartofi la cuptor cu ceapă caramelizată și feta - Rețeta delicioasă care te va cuceri

pe 28.05 la 09:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2140 puncte

Rocsi

1164 puncte

Panacris

243 puncte

abstract01

200 puncte

RODIMUR

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Mancare de praz cu masline si carne de iepure