Tocana de rosii cu marar si carne de porc

de Constelatialeu in Porc, 29 Ian 2013 | 6584 vizualizari

 

Azi am avut ceva cu rosiile,asa mi-a picat pe ele.Pentru ca nu ne place sa mancam mai mult de doua ori din mancare ma straduiesc sa fac putina,nu reusesc mereu...

 

INGREDIENTE

  • 2 cepe mari
  • 2 cutii cu rosii in bulion
  • cca 300 g carne porc
  • marar
  • sare
  • piper
  • ulei cca 50 ml
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocana de rosii cu marar si carne de porc:

Curatam si taiem ceapa marunt, carnea bucatele. Am pregatit tuciuletul (asa mi-a venit sa fac in tuciulet), l-am pus la incins, am adaugat cca 50 ml ulei si am pus carnea sa se inabuse putin. Dupa ce s-a inabusit un pic am adaugat ceapa si putina sare si am pus capacul peste tuci, am lasat asa cca 20 minute. Am taiat rosiile marunt si le-am adaugat peste carne, lasand sa fiarba la foc domol inca 20 minute. La final am adaugat mararul tocat si am potrivit de sare si piper.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocana de rosii cu marar si carne de porc" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sendvișuri calde, la cuptor - Ușor de făcut și savuroase

ieri la 10:43

Tort cu crema de fistic - Deliciu fin si aromat

pe 18.04 la 22:32

Ficăței cu smântână și mozzarella - Savoare și gust într-un preparat excelent

pe 17.04 la 16:22

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2468 puncte

RODIMUR

2101 puncte

vasimur

191 puncte

Valclaudia

100 puncte

cristinutanicolita

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tocanita de porc cu garnitura de piure de cartofi