Tocana din carne de porc

de mamaieelena in Porc, 15 Ian 2013 | 3706 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 700 g pulpa de porc
  • 6 cepe mari
  • 2 cartofi potriviti
  • 1 cutie cu rosii in bulion
  • 5-6 linguri ulei
  • piper
  • sare
  • cimbru
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocana din carne de porc:

Carnea spalata si taiata in 10 bucati aproximativ. Ceapa se curata se spala si se taie julien, cartofii se curata de coaja si se taie in cuburi. Rosiile din cutie se faramiteaza in bucati mai mici si toate aceste se pun in oala sub presiune, peste ele se adauga uleiul, condimentele si cam 100 ml apa. Se da la foc pana incepe sa fiarba apoi se lasa la foc mic 40 de minute.

Se lasa sa se raceasca si se poate servi cu muraturi (gogosari acri) si garnitura de chiftele din cartofi.

Pofta buna. 

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocana din carne de porc" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mini cheesecake rapid - Desertul delicios cu brânză și fructe

ieri la 09:01

Piersicuțe dulci – fursecuri aromate

pe 18.02 la 12:48

Crispy de pui la cuptor – Rețetă sănătoasă, crocantă și delicioasă

pe 18.02 la 09:29

Omletă haioasă cu ochișori – Rețetă rapidă pe placul copiilor

de RODIMUR 8

pe 17.02 la 13:30

TOP
utilizatori

Panacris

2093 puncte

RODIMUR

1208 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

493 puncte

UrsanMihaela

254 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tocanita de Porc cu Bere si Legume (Reteta Video)