Tocana in vas roman

de AnyCostescu in Porc, 9 Sep 2012 | 4860 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • carne de porc
  • ficat de porc
  • gusa de porc
  • carnat de porc
  • morcov
  • ceapa
  • ardei
  • 1 ceasca vin
  • 1 ceasca apa
  • condimente
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocana in vas roman:

Carnea se spala si se taie bucatele mai micute, facem la fel cu carnatul, gusa si ficatul. Legumele se taie dupa forma dorita..

Se pune un pic de ulei in vas, apoi se pune un rand de legume, unul de carne, carnat, gusa, ficat apoi restul de legume. Se pun codimente de toate felurile, apoi se stropeste peste tot cu apa si vin. Se da la cuptor. Cuptorul se aprinde dupa ce punem vasul. Se lasa la cuptor pana carnea e fiarta, aproximativ o ora a stat la mine.

Noi am servit-o cu cartoi noi, intregi la cuptor dati prin rozmarin si muraturi :D

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocana in vas roman" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aperitiv italienesc cu salam și cașcaval la cuptor - Crocant și delicios

pe 25.07 la 09:57

Tartă cu cașcaval afumat și dovlecei - Aperitiv rapid și gustos

pe 25.07 la 09:33

Mic dejun italienesc - Simplu, rapid și gustos

pe 25.07 la 09:12

Înghețata de lămâi, cu lapte condensat

de RODIMUR 8

pe 24.07 la 21:15

Tartă cu brânză și caise - Varianta rapidă și delicioasă

pe 24.07 la 09:18

TOP
utilizatori

Rocsi

2184 puncte

RODIMUR

1124 puncte

RuxyRux

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

217 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tocanita de porc cu galuscute