Tocanita cu ficatei de pui

de Dulciuri cu Georgiana in Ficat, 10 Iul 2016 | 6503 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g ficatei de pui
  • 200 ml lapte
  • 4 cepe
  • 2 morcovi
  • un dovlecel mic
  • 2 ardei capia copti
  • un pastarnac mic
  • 2 linguri pasta rosii
  • 4 cartofi potriviti
  • sare,cimbru,foi de dafin,boia dulce,patrunjel
  • putin ulei
Portii: 5
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita cu ficatei de pui:

Spalam bine ficateii, ii punem intr-un vas si punem lapte peste ei cat sa-i acoperim, aproximativ 200 ml.Punem vasul pe foc si lasam sa fiarba.

Tocam ceapa, morcovul,pastarnacul si dovlecelul.Punem legumele pe foc intr-o cratita cu putin ulei. Lasam sa fiarba, daca este nevoie adaugam putina apa.

Scoatem ficateii din lapte si ii maruntim.Adaugam si ardeiul copt peste legume pe foc, apoi ficateii maruntiti si condimentele.Lasam sa fiarba.

Curatim cartofii si ii tocam bucati. Adaugam in cratita si pasta de rosii si cartofii, apoi o introducem  la cuptor. Lasam la cuptor la foc potrivit pana scade.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita cu ficatei de pui" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Borș de spanac dres cu smântână – Ușor, sănătos și delicios

pe 14.04 la 11:06

Chec cu lămâie și mac - Rețeta simplă pentru un desert pufos și aromat

pe 11.04 la 09:43

Prăjitură cu morcovi și nuci - Deliciu aromat și pufos

pe 10.04 la 18:06

TOP
utilizatori

mihaelar63

1104 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

Rocsi

250 puncte

UrsanMihaela

107 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tocanita cu ficatei de pui