Tocanita cu legume si carne de porc

de Rahela Velicu in Porc, 9 Mai 2017 | 5512 vizualizari

 

Foarte gustoasa, ne-a ajuns doar la 1 masa :))

 

INGREDIENTE

  • 400 g care de porc
  • 1 ceapa mare
  • 1 morcov
  • 1 ardei gras
  • 3-4 cartofi
  • 50 ml ulei
  • 2 linguri pasta de tomate
  • 1 lingura Maggi Secretul Gustului
  • piper
  • marar
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita cu legume si carne de porc:

Punem la calit legumele: ceapa tocata marunt, ardeiul tocat julienne si morcovul dat pe razatoare. Eu am avut morcov amestecat cu ardei ras, de la congelator.

Le lasam 6-7 minute la calit, dupa care adaugam 1 cana de apa si cartofii taiati cuburi. Adaugam si carnea prajita separat. Completam cu apa si lasam la fiert, aprox. 25-30 de minute, dupa care adaugam pasta de tomate, Maggi si piper dupa gust.

Mai lasam 15 minute pe foc, iar inainte sa stingem focul tochiturii, adaugam si mararul tocat marut.

Pofta buna!

TIPS-URI

1

Puteti inlocui Maggi cu sare, ardei boia, piper.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita cu legume si carne de porc" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți crăpați, cu lămâie - Delicioși și ușor de făcut

ieri la 16:01

Melcișori cu nucă și gem - Desertul rapid și delicios

ieri la 15:03

Bruschete cu brânzeturi - Gustarea perfectă pentru orice moment

ieri la 10:53

Ardei umpluți cu brânză, la cuptor - Rețeta simplă, rapidă și gustoasă

pe 29.05 la 10:19

Cartofi la cuptor cu ceapă caramelizată și feta - Rețeta delicioasă care te va cuceri

pe 28.05 la 09:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2140 puncte

Rocsi

1164 puncte

Panacris

243 puncte

abstract01

200 puncte

RODIMUR

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pulpa de porc cu ciuperci in sos de rosii