Tocanita cu pui, ciuperci, pastai si cartofi

de InLumeaMea in Pui, 10 Ian 2013 | 7090 vizualizari

 

Simpla si gustoasa... Sotul o adora... si cu cat pui mai multe legume cu atat iese mai buna :)

 

INGREDIENTE

  • 5-6 copanele de pui
  • 2 cepe
  • 3-4 cartofi
  • 1 conserva pastai
  • 1 conserva ciuperci
  • 1 conserva rosii in sor (cubulete nu intregi)
  • ulei
  • sare, piper si delicat (dupa gust)
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita cu pui, ciuperci, pastai si cartofi:

Mai intai calim ceapa impreuna cu ciupercile si pastaile. Dupa care stingem cu o cana de apa si lasam sa fiarba bine. Carnea o spalam si o prajim intr-o tigaie separat. O punem apoi peste legume si adaugam apa cat sa cuprinda. Cartofii taiati cubulete ii adaugam cam cu 15-20 minute inainte sa oprim focul pentru a nu se zdrobi. Spre sfarsit adaugam si conserva de rosii in bulion, potrivim de sare, piper si delicat si oprim focul. 

POFTA BUNA!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita cu pui, ciuperci, pastai si cartofi" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cordon bleu de vinete, dovlecei si zucchini – Reteta simpla, rapida si gustoasa

de vasimur 4

pe 28.09 la 18:34

Prăjitura cu afine și lapte condensat - Extraordinar de gustoasă și aromată

pe 27.09 la 09:12

Biscuiți cu mere - Rețeta simplă și delicioasă

pe 26.09 la 17:05

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1066 puncte

Rocsi

427 puncte

Valclaudia

100 puncte

Sidy

3 puncte

oanapl

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]