Tocanita de cartofi

de Zamfira in Mancaruri de post, 17 Aug 2012 | 4456 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg. cartofi
  • 2-3 rosii
  • 1-2 cepe
  • 2 ardei
  • 1 capatana usturoi
  • patrunjel verde
  • sare, piper
  • ulei
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita de cartofi:

Curatam cartofii si ii spalam alaturi de legume. Tocam ceapa marunt si ardeii ii taiem marunt, ii calim in ulei si adaugam boia dulce.  Cartofii, rosiile taiem cuburi si ii punem deasupra cepei calite. Adaugam sare, piper, apa si ii punem la fiert. Cand cartofii aproape au fiert, adaugam usturoi pisat si patrunjel verde maruntit. Se mai poate adauga 1-2 linguri de bulion.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de cartofi" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort cu crema de fistic

pe 18.04 la 22:32

Ficăței cu smântână și mozzarella - Savoare și gust într-un preparat excelent

pe 17.04 la 16:22

Aripioare crocante ca la fast food - Rețeta simplă și irezistibil de gustoasă

pe 17.04 la 15:50

TOP
utilizatori

mihaelar63

1104 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

Rocsi

250 puncte

UrsanMihaela

107 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tocanita de cartofi noi