Tocanita de cartofi

de AndrutzaP in Mancaruri de legume, 30 Aug 2016 | 3711 vizualizari

 

Un preparat foarte simplu, rapid si gustos.

 

INGREDIENTE

  • 500 g cartofi
  • 1 morcov
  • 2 ardei grasi
  • 5 rosii potrivite
  • sare, piper
  • ulei
  • 1 legatura patrunjel
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita de cartofi:

   Toate legumele se curata si se spala.

   Ceapa se toaca marunt si se pune la calit in 3-4 linguri de ulei. In acest timp, tocati ardeii cubulete si adaugati-i peste ceapa, in tigaie. Morcovul se marunteste dupa preferinta si se adauga, la fel, in tigaie peste ceapa si ardei.

   Rosiile curatate de coaja si maruntite se adauga peste celelalte legume. 

   Cat fierb impreuna legumele, taiati cartofii cuburi si adaugati-i in tigaie. Acoperiti cu apa si lasati sa fiarba pana ce s-a "legat" tocanita si sunt legumele bine fierte.

   Potriviti de sare si piper dupa gust si presarati deasupra patrunjelul tocat.

   Serviti cu o salata de rosii cu multa ceapa.

   Pofta Buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de cartofi" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Borș de spanac dres cu smântână – Ușor, sănătos și delicios

ieri la 11:06

Chec cu lămâie și mac - Rețeta simplă pentru un desert pufos și aromat

pe 11.04 la 09:43

Prăjitură cu morcovi și nuci - Deliciu aromat și pufos

pe 10.04 la 18:06

Pască fără aluat - Rețeta simplă și delicioasă pentru Paște

pe 10.04 la 10:56

TOP
utilizatori

mihaelar63

1104 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

Rocsi

250 puncte

UrsanMihaela

107 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tocanita de cartofi cu carnati afumati