Tocanita de cartofi cu ciuperci

de dantes in Mancaruri de post, 29 Mar 2013 | 7885 vizualizari

 

O tocanita simpla si sanatoasa

 

INGREDIENTE

  • 1 Kg cartofi
  • 400 g ciuperci
  • 1 ardei gras
  • 1 ceapa mare
  • 50 ml ulei
  • sare si piper dupa gust.
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita de cartofi cu ciuperci:

Se taie julien ceapa, ardeiul si ciupercile si se calesc in ulei. Deasupra se adauga cartofii taiati si se adauga apa cam un centimetru deasupra cartofilor. Se condimenteaza dupa gust cu sare si piper si se lasa la fiert pana se fierb cartofii.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de cartofi cu ciuperci" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi lionezi

de Caty 3

ieri la 17:34

Prajitura cu branza de vaci si afine

de Caty 3

ieri la 10:43

Cobbler cu piersici și nectarine - Desertul delicios de vară

ieri la 08:09

Bruschete cu ton - Rapide și foarte gustoase

pe 19.08 la 07:33

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1165 puncte

Caty

1126 puncte

oanapl

1000 puncte

mihaelar63

209 puncte

Sidy

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Maioneza de post