Tocanita de cartofi cu conopida si carne de porc

de Bya Ralu in Porc, 26 Feb 2014 | 5631 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Carne de porc
  • cateva buchetele de conopida
  • 4-5 cartofi
  • 1 ceapa rosie
  • 1 morcov
  • 50 ml vin rosu
  • ulei de masline
  • sare/piper/boia dulce
  • rozmarin
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita de cartofi cu conopida si carne de porc:

Carnea de porc se taie cuburi se clateste sub jet de apa si se pune intr-un ceaun impreuna cu ceapa tocata marunt si ulei de masline.

Se lasa la foc mic sa se caleasca dupa care se adauga vinul.

Morcovul se taie rondele,cartofii ii taiem cuburi iar conopida se rupe in buchetele mici.

Se adauga si morcovul si cartofii in ceaun,apa cat sa acopere si se lasa la foc mic.Daca mai este nevoie se mai completeaza cu apa.

Cand sunt aproape fierte si legumele si carnea se adauga si conopida si condimentele.

Se decoreaza cu rozmarin prospat si patrunjel

 

TIPS-URI

1

Se serveste cu muraturi

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de cartofi cu conopida si carne de porc" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitura însiropată, cu griș și nucă - Desert pufos și aromat

ieri la 15:23

Covrigi cu semințe, fără dospire - Rețeta rapidă și gustoasă

ieri la 10:58

Salată caldă de ouă - Rețeta ingenioasă și delicioasă

pe 15.05 la 08:58

Șnițele poloneze - Rețeta gustoasă și sățioasă

de RODIMUR 8

pe 14.05 la 18:50

TOP
utilizatori

oanapl

2060 puncte

Catalina L

1577 puncte

vasimur

1245 puncte

Rocsi

438 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tocanita de cartofi cu carne de porc