Tocanita de cartofi cu legume la Multicooker

de gaby_duceag in Mancaruri de post, 14 Noi 2013 | 9623 vizualizari

 

O reteta simpla si rapida, de post. Mie nu imi place tocanita apoasa, gen ciorba :P ci mai legata , groasa, dar daca voi doriti , puteti sa adaugati mai multa apa.

 

INGREDIENTE

  • 8-9 cartofi
  • o ceapa rosie
  • pasta de tomate
  • boia
  • usturoi
  • sare
  • piper
  • ulei
  • zarzavat congelat - al meu contine ardei, gogosari, telina, patrunjel, pastarnac, morcov
  • patrunjel verde
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita de cartofi cu legume la Multicooker:

In vasul aparatului Multicooker puneti 40 ml ulei, o ceapa rosie tocata, selectati din MENIU programul Fry si apasati START.

Caliti timp de 5 minute ceapa, apoi adaugati cartofii curatati, spalati si taiati in patru.

Rumeniti-i usor pe toate partile amestecand ocazional.

Adaugati 4 linguri de zarzavat congelat - daca nu aveti adaugati legume dupa preferinte, cate putin din fiecare. Adaugati apa cat sa cuprinda cartofii.

Selectati din Meniu programul ...pfu....oare ce program oi fi selectat?:)))))

Selectati programul STEW, apasati START si inchideti capacul.

Cu 10 minute inainte de a fi gata programul , adaugati pasta de tomate (o lingurita), boia de ardei, usturoi tocat, sare, piper si patrunjel verde tocat.

Timpul de preparare depinde de calitatea cartofului, de cat de "fainos" este, asa ca recomand sa verificati dupa 20 minute cat de fierte sunt legumele, poate nu e necesar sa stea chiar 40 minute :)

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de cartofi cu legume la Multicooker" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (24)

Lia_ 1

16.11.2013, 05:42

gatita corect, garantat gustoasa

Sylvia 1

17.11.2013, 11:03

Sa stii ca asta este una din mancarurile mele preferate in top 3 )) cu paine calda si castraveti murati . Imi aminteste de tot ce e mai bun in viata, de copilarie, de bunica mea, de magia mainilor ei care faceau ceva bun din cele mai simple ingrediente ! Daca ai stii ce des imi fac si eu mancarea asta Chiar suna bizar poate confidenta asta la un bucatar profesionist dar eu sunt eu

Xandrinne 1

12.04.2015, 10:26

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tarta cu foitaj și prune - Desertul rapid și delicios

ieri la 11:11

Porloș cu mere, rețetă ardelenească

de RODIMUR 8

ieri la 02:56

Supa de pui cu galuste de gris – ca la mama acasa

de vasimur 4

pe 20.10 la 10:38

Biscuiți cu gem de vișine - Fragezi și delicioși

pe 20.10 la 06:15

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1219 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

mirela0911

1006 puncte

simona72

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]