Tocanita de cartofi cu legume la Multicooker

de gaby_duceag in Mancaruri de post, 14 Noi 2013 | 9192 vizualizari

 

O reteta simpla si rapida, de post. Mie nu imi place tocanita apoasa, gen ciorba :P ci mai legata , groasa, dar daca voi doriti , puteti sa adaugati mai multa apa.

 

INGREDIENTE

  • 8-9 cartofi
  • o ceapa rosie
  • pasta de tomate
  • boia
  • usturoi
  • sare
  • piper
  • ulei
  • zarzavat congelat - al meu contine ardei, gogosari, telina, patrunjel, pastarnac, morcov
  • patrunjel verde
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita de cartofi cu legume la Multicooker:

In vasul aparatului Multicooker puneti 40 ml ulei, o ceapa rosie tocata, selectati din MENIU programul Fry si apasati START.

Caliti timp de 5 minute ceapa, apoi adaugati cartofii curatati, spalati si taiati in patru.

Rumeniti-i usor pe toate partile amestecand ocazional.

Adaugati 4 linguri de zarzavat congelat - daca nu aveti adaugati legume dupa preferinte, cate putin din fiecare. Adaugati apa cat sa cuprinda cartofii.

Selectati din Meniu programul ...pfu....oare ce program oi fi selectat?:)))))

Selectati programul STEW, apasati START si inchideti capacul.

Cu 10 minute inainte de a fi gata programul , adaugati pasta de tomate (o lingurita), boia de ardei, usturoi tocat, sare, piper si patrunjel verde tocat.

Timpul de preparare depinde de calitatea cartofului, de cat de "fainos" este, asa ca recomand sa verificati dupa 20 minute cat de fierte sunt legumele, poate nu e necesar sa stea chiar 40 minute :)

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de cartofi cu legume la Multicooker" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (24)

Lia_ 1

16.11.2013, 05:42

gatita corect, garantat gustoasa

Sylvia 1

17.11.2013, 11:03

Sa stii ca asta este una din mancarurile mele preferate in top 3 )) cu paine calda si castraveti murati . Imi aminteste de tot ce e mai bun in viata, de copilarie, de bunica mea, de magia mainilor ei care faceau ceva bun din cele mai simple ingrediente ! Daca ai stii ce des imi fac si eu mancarea asta Chiar suna bizar poate confidenta asta la un bucatar profesionist dar eu sunt eu

Xandrinne 1

12.04.2015, 10:26

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cordon bleu cu dovlecei la cuptor

de Rocsi 9

ieri la 20:27

Tartă cu frișcă și fructe - Deliciul pufos și cremos care te cucerește

pe 02.05 la 10:06

Chec cu cacao și ciocolată albă - Desert rapid și delicios

pe 02.05 la 09:29

Tartă cu cartofi - Cea mai simplă și savuroasă rețetă

pe 02.05 la 09:26

Sendvișuri reinterpretate la cuptor - Super gustoase și ușor de făcut

pe 01.05 la 08:32

TOP
utilizatori

oanapl

2000 puncte

Valclaudia

107 puncte

vasimur

81 puncte

RODIMUR

56 puncte

MotanLaOale

49 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tocana de cartofi de post