Tocanita de ceapa cu aripioare de pui si suc de rosii

de Bucataras Monica in Pui, 10 Apr 2016 | 9109 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 6 aripioare de pui
  • 5 cepe mari;
  • 2 morcovi
  • 150 ml. suc de roşii
  • 2 foi de dafin;
  • sare
  • piper
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita de ceapa cu aripioare de pui si suc de rosii:

Pasul1: Spalam aripioarele si le punem intr-o tigaie cu 4 linguri de ulei e floarea soarelui.

Pasul2: Dupa ce acestea s-au rumenit,adaugam ceapa tocata marunt.

Pasul3: Morcovii ii spalam si ii dam pe razatoarea cu orificii mici.

Pasul4: Dupa ce ceapa s-a inmuiat, adagam morcovul si le lasam la calit.

Pasul5: Cand legumele s-au calit, adaugam 250 ml apa si acoperim cu un capac astfel carnea se va fragezi si va capata gustul legumelor.

Pasul6: Sarea, piperul si foile de dafin le adaugam dupa ce lichidul din tigaie a scazut.

Pasul7: Adaugam sucul de rosii si mai lasam circa 15 minute.

Tocanita poate fi servita cu mamaliguta calda si oua fierte.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de ceapa cu aripioare de pui si suc de rosii" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu ciocolată și alune - Deliciu pufos cu glazură crocantă

ieri la 09:13

Pastă tartinabila de peste afumat - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 24.06 la 07:17

Pâinici Naan - Rețeta simplă și gustoasă care te va cuceri

pe 23.06 la 09:34

Amorul fructelor de-o vara - Reteta unui desert delicios

pe 21.06 la 18:31

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2439 puncte

vasimur

158 puncte

RODIMUR

134 puncte

MotanLaOale

70 puncte

oanapl

7 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pulpe de pui cu cartofi la cuptor in vas roman