Tocanita de ciuperci

de silvi0ara in Mancaruri de post, 12 Sep 2010 | 9300 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500g galbiori  
  • 500g champinioane albe  
  • 500g champinioane brune  
  • 4 cepe  
  • 1 ardei capia rosu  
  • 4-5 catei de usturoi  
  • 100ml vin alb  
  • 2 linguri pasta de tomate  
  • 3 linguri ulei de masline  
  • sare si piper  
  • putin chimen pudra  
  • 1 legatura partrunjel proaspat
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita de ciuperci:

Se pune uleiul intr-o cratita sa se infierbante bine,pe foc mic,apoi se pune ceapa taiata fideluta si se lasa cateva minute pana devine sticloasa,apoi se adauga usturoiul tocat marunt si ardeiul capia taiat julien,se adauga o cana de apa cat sa acopere legumele si se lasa la foc mic pana scade toata apa.Apoi se adauga ciupercile spalate bine si taiate bucati mai mari,se adauga paharul de vin si se lasa la foc mic pana ce ciupercile sunt facute,se condimenteaza cu chimen,sare si piper si se adauga pasta de tomate.Se mai lasa pe foc pana ce sosul s-a ingrosat.Se toaca o legatura de patrunjel proaspat si se presara pe deasupra.Cine prefera poate adauga si putina smantana.Se serveste fierbinte cu mamaliguta.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de ciuperci" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pâine cu camembert si roșii la cuptor - Gustarea care te cucerește

pe 22.07 la 09:45

Rulouri cu cașcaval și chorizo - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 21.07 la 09:26

Mămăliguță în straturi, cu brânză de burduf și ouă de prepeliță

de RODIMUR 8

pe 18.07 la 13:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2184 puncte

RODIMUR

1124 puncte

RuxyRux

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

217 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciuperci umplute cu tofu