Tocanita de ciuperci (2)

de Bya Ralu in Mancaruri de legume, 15 Ian 2013 | 4230 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg ciuperci
  • 1 ceapa alba
  • 1 morcov
  • 1/2 ardei gras rosu
  • vin rosu
  • 1l lapte
  • 2 linguri smantana
  • 3 catei de usturoi
  • vegeta,boia dulce,piper,busuioc,praf de paella
  • marar proaspat
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita de ciuperci (2):

Ciupercile se curata de coaja, se clatesc bine si se taie feliute. Se pun intr-un ceaun, se adauga 1 cub maggi si se pune lapte cat sa acopere. Morcovul il taiem feliute, ceapa o tocam marunt iar ardeiul gras il taiem cubulete. Usturoiul il strivim dupa care il taiem marunt. Le punem la calit cu ulei de masline, sare si piper. Se adauga putin vin rosu si se lasa cateva minute dupa care adaugam totul in ceaun. Cand scade zeama se mai adauga lapte. Se asezoneaza cu condimente, adaugam smantana iar dupa cca 30 minute adaugam mararul proaspat.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de ciuperci (2)" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată de morcovi cu iaurt - Gust și prospețime într-o rețetă super rapidă

pe 28.06 la 11:32

Cremă picantă de brânză - Aperitivul rapid și gustos

pe 28.06 la 10:58

Spaghete cu roșii și zucchini - Savuroase și rapide

pe 27.06 la 09:51

TOP
utilizatori

Rocsi

2439 puncte

vasimur

158 puncte

RODIMUR

134 puncte

MotanLaOale

70 puncte

oanapl

7 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tocanita de ciuperci la ceaun