Tocanita de ciuperci cu cus-cus

de Panacris in Mancaruri de post, 6 Aug 2011 | 8768 vizualizari

 

O mancarica usoara de vara si o reteta de Tocanita usor de preparat!!!

 

INGREDIENTE

  • ciuperci 1000 gr.
  • ceapa 100 gr.
  • morcovi 50 gr.
  • ulei
  • sare
  • piper
  • boia dulce de ardei
  • cus cus 200 gr.
Portii: 8
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita de ciuperci cu cus-cus:

Iata cum am preparat aceasta reteta de Tocanita de ciuperci cu cus-cus:

Ciupercile se curata, se spala si se taie felii julien.

Ceapa se curata, se taie felii şi se pune la inabusit cu putin ulei si apa.

Se adauga morcovii feliati si ciupercile.

Se asezoneaza de sare, piper si boia.

Se adauga apa cat sa le acopere si se lasa la fiert cca. 20 de minute.

Cat mai clocoteste mancarica se adauga cus-cus-ul.

Se stinge focul si se lasa acoperit cca. 5 minute pana se umfla cus-cus-ul.

Se serveste calda cu salata de sezon.

Pofta buna si succes in prepararea acestei retete delicioase de Tocanita de ciuperci cu cus-cus!

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de ciuperci cu cus-cus" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți crăpați, cu lămâie - Delicioși și ușor de făcut

pe 30.05 la 16:01

Melcișori cu nucă și gem - Desertul rapid și delicios

pe 30.05 la 15:03

Bruschete cu brânzeturi - Gustarea perfectă pentru orice moment

pe 30.05 la 10:53

Ardei umpluți cu brânză, la cuptor - Rețeta simplă, rapidă și gustoasă

pe 29.05 la 10:19

Cartofi la cuptor cu ceapă caramelizată și feta - Rețeta delicioasă care te va cuceri

pe 28.05 la 09:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2140 puncte

Rocsi

1164 puncte

Panacris

243 puncte

abstract01

200 puncte

RODIMUR

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tocanita de ciuperci