Tocanita de fasole verde cu pui

de Diana_Constantin in Pui, 5 Apr 2013 | 7434 vizualizari

 

Este o mancarica delicioasa care se poate face si de post daca se renunta la pulpele de pui.

 

INGREDIENTE

  • 2 Borcane de fasole verde( eu am avut puse din toamna)
  • 4 pulpe de pui
  • 4 cepe
  • 2 cartofi
  • 150 gr de ardei( eu am avut de la congelator)
  • 2 linguri bulion
  • sare,boia,legume uscate si vegeta
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita de fasole verde cu pui:

Pulpele se taie pe jumatate si se prajesc apoi se pun deoparte. Ceapa tocata marunt se caleste pana devine sticloasa ,dupa care sa adauga cartofii taiati cubulete si ardeii si se mai calesc pentru 5 minute. Se pune fasolea si 2 pahare de apa apoi pe lasa la foc mediu cu capacul pus pentru 20 de minute. Se pun condimentele si carnea prajita.

Se completeaza cu apa daca e nvoie si se mai lasa pentru 10 minute pe foc. In ultimele 2 minute se adauga bulionul. Se opreste focul si se pune verdeata pe deasupra.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de fasole verde cu pui" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Borș de spanac dres cu smântână – Ușor, sănătos și delicios

ieri la 11:06

Chec cu lămâie și mac - Rețeta simplă pentru un desert pufos și aromat

pe 11.04 la 09:43

Prăjitură cu morcovi și nuci - Deliciu aromat și pufos

pe 10.04 la 18:06

Pască fără aluat - Rețeta simplă și delicioasă pentru Paște

pe 10.04 la 10:56

TOP
utilizatori

mihaelar63

1104 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

Rocsi

250 puncte

UrsanMihaela

107 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Mancarica de fasole pastai cu aripioare de pui