Tocanita de galuste cu cotlet de porc

de Dea_Dea in Porc, 10 Apr 2013 | 5230 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • o legatura de ceapa verde
  • 3 felii de cotlet de porc
  • 1 ou
  • 3 linguri faina
  • ulei
  • sare
  • piper
  • 1 lingura pasta de rosii
  • patrunjel
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita de galuste cu cotlet de porc:

Ceapa se toaca si se pune la calit, se adauga pasta de rosii si se condimenteaza cu sare si piper

Se pune apa si se pun feliile de cotlet taiate cuburi , se lasa la fiert pana este apropape fiarta carnea (20-30 min).

Oul se amesteca cu faina si putina apa cat sa devina o pasta, lingura se inmoaie in apa fierbinte si se fac galuste. Se lasa sa dea in clocot la foc mare, pana se ridica galustele la suprafata, iar apoi se da focul mic , pana fierb galustele (30 min). La final se adauga patrunjel.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de galuste cu cotlet de porc" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

„Pizza altfel”, pe blat de cartofi  – Reteta simpla si satioasa

de vasimur 4

la 15:08

Cordon bleu cu dovlecei la cuptor - Varianta usoara si gustoasa

de Rocsi 9

pe 03.05 la 20:27

Tartă cu frișcă și fructe - Deliciul pufos și cremos care te cucerește

pe 02.05 la 10:06

Chec cu cacao și ciocolată albă - Desert rapid și delicios

pe 02.05 la 09:29

TOP
utilizatori

oanapl

2000 puncte

Valclaudia

107 puncte

vasimur

81 puncte

RODIMUR

56 puncte

MotanLaOale

49 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Tocana de rosii cu marar si carne de porc