Tocanita de hribi putin picanta-reteta de post

de abetina in , 22 Iul 2018 | 2658 vizualizari

 

"Gătesc cu noile condimente Delikat cu ingrediente 100% naturale"

 

INGREDIENTE

  • 1 kg hribi gata fierti si taiati
  • 4 cepe mari
  • 1 gogosar verde
  • 1 rosie mare, peste jumatate de kg.rosii
  • 1 lingurita cimbrisor uscat
  • 1 lingurita boia dulce de ardei
  • 1/2 lingurita chilli
  • 1 lingurita sare
  • 3 linguri ulei de masline
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita de hribi putin picanta-reteta de post:

Se curata ceapa si se pune la prajit cu ulei de masline, se prajeste ceapa foarte bine, pana devine translucida, apoi se adauga gogosarul taiat fideluta si se lasa sa se patrunda, dupa care se adauga rosia taiata cubulete. Se da focul la mic si se lasa sa fiarba bine pana devine un sos, dupa care se pun hribi gata fierti si taiati, se adauga sare, cimbrisor, chilli, boia de ardei, se amesteca si se lasa sa fiarba pret de vreo 10 minute, atat cat sa se patrunda si sa se intrepatrunda gusturile, dupa care se opreste focul.

Se serveste cu mamaliguta calda, este o reteta de post foarte buna, insa poate fi si reteta de dulce daca se adauga putina smantana, oricare ar fi varianta reteta, este absolut delicioasa si inlocuieste carnea cu mare succes.

Sa aveti pofta, dragilor!

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de hribi putin picanta-reteta de post" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Crochete italiene

de RODIMUR 8

ieri la 00:41

Pizza Calzone - Rețeta simplă, pas cu pas

pe 03.10 la 14:07

Pui cu lămâie și cartofi la cuptor - Fraged, aromat și ușor de făcut

pe 03.10 la 11:46

Mini tarte rustice cu mere - Fragede, aromate și ușor de făcut

pe 03.10 la 08:54

Prăjitura cu foi de napolitană și cremă mascarpone - Rapidă, ușoară și delicioasă

pe 02.10 la 10:58

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1066 puncte

Rocsi

427 puncte

Valclaudia

100 puncte

Sidy

3 puncte

oanapl

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]